Tofu-petrželové knedlíčky do polívky
Nevím, jestli jste si všimli, že jsem ujetá na knedlíky. Kdo neviděl, mrkněte na Facebooku do alba Česká klasika
Naštěstí pro mě zimou knedlíková sezóna nekončí!
Tofu-petrželové knedlíčky do polívky
Knedlíčky jsou ze směsi Hrašky na obalování, vody, tofu natural (kdo chce hladší těsto tak mixuje, já jen rozdrobila), soli, pepře, čerstvé petržele a kukuřičné strouhanky.
Knedlíčky vložíme do vody těsně před bodem varu a vaříme 5 minut.
Bylinky či dochucení lze změnit dle přání.
Hodí se třeba i do rajské…
Dobrou chuť!
Co je to kukuřičná strouhanka? Nemyslela jste kukuřičnou mouku (tajně doufám)?
Kukuřičná strouhanka je hrubší než mouka. Dá se koupit (např. v Country Life) a nebo vyrobit z kukuřičných lupínků jejich nadrcením 🙂