Vulkanický koňak
Oujé! Tak Vánoce jsou zachráněný!
200 ml rumu – pozor, zkusila jsem havanu, aby to bylo jakože ještě víc boží a nemaká, MUSÍ to bejt tuzemák
400 ml vanilkového pudinku (koupila jsem hotový Provamel v Tescu)
vanilka – lžička
cukr – dala jsem 6 lžic třtinového (divili byste se, ale ten pudink k oslazení prostě nestačí)
vulkanická černá sůl (nejlepší mají v rozmarýně na smíchově) – dala jsem jen jednu lžičku a stačí, ale možná by to sneslo ještě jednu. Je třeba to nechat rozpustit a dochucovat postupně…
Jo a samozřejmě je to napěněný tyčákem a uleželý v lednici.
Krásný večer
jak dlouho se to má nechat uležet? k surovinám se dostanu až zítra (neděle) a chtěla jsem ho přinést v pondělí na sešlost 😀 to nestačí, viďte?
Stačí cca 2 hodinky, ideální je přes noc. Jde o to aby se rozpustila sůl, ale jde konzumovat i ihned 😉
Je úplně úžasný, moc děkuji 🙂
Tak to jsem ráda 🙂 Díky za komentář