Kuřecí
Tohle nekuřecí kuře je tak opravdický, až jsem se lekla
Je dobrý už jen rozmražený – bez úpravy (musela jsem to ochutnat! :)))) )
Pak jsem ho opekla a dala na sendvič s dresinkem z ovesné smetany, uzeného tofu, citronové šťávy, pepře, Dijonské hořčice a řapíkatého celeru. Na dresink pár listů něčeho zeleného, okurku, nekuřecí kuře a mohla bych se utlouct
Holandská značka http://
Jedinečné masové alternativy, které nejenže chutnají k nerozeznání od skutečného masa, ale zároveň jsou z velké části vyrobeny ze zeleniny pocházející z Evropy, takže minimalizují dopad na životní prostředí.
A my už brzy budeme soutěžit hned o 3 produkty najednou: Slaninku, Kuřecí kousky a Hovězí nudličky! Sledujte můj Facebook 😉
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!